10e Midzomeravond Festival

Zaterdag 1 juli

Harmonie “Constantia” organiseert 1 juli het 10e Midzomeravond Festival in het Grimhuysenpark; dit jaar een zeer bijzondere editie in Spaanse sferen! 

Amateurcultuur 

Harmonie “Constantia” wil een podium bieden aan culturele amateurgezelschappen, jong en oud, uit Ulvenhout en/of directe omgeving. Het programma bevat onderdelen voor alle leeftijdsgroepen.

Programma

Het festival start om 16.00 uur met flamencodans gepresenteerd door kinderdansgroep Djazzle, gevolgd door een flamencoworkshop en vrij dansen op de dansvloer.

Het middagprogramma loopt over in het avondprogramma, met optredens van het Jeugdorkest van Harmonie “Constantia” en leerlingen van de Ulvenhoutse basisscholen de Rosmolen en de Klokkebei. 

’s Avonds speelt uiteraard ook het Groot orkest van Harmonie “Constantia”, met ondersteuning van Popkoor Joy, Flamenco dansschool Ritmo Rosario, Blaasorkest De Bosuilen en een spetterende afsluiting door rockband Best Cellar. 

De drankjes en hapjes worden natuurlijk geheel in Spaanse stijl gepresenteerd.

Bienvenidos

Harmonie “Constantia” hoopt je 1 juli te mogen begroeten op deze jubileumeditie van het Midzomeravond Festival. Nodig vooral je vrienden en kennissen uit, zodat een groot Ulvenhouts publiek, jong en oud, van de prachtige optredens kan genieten. Jullie zijn van harte welkom!

Details over het programma vind je hieronder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.