66-jarig jubileum De Bosuilen – Novembierfest

66-jarig jubileum De Bosuilen in stijl gevierd
Novembierfest 2017

In 2016 organiseerde Harmonie Constantia uit Ulvenhout ter gelegenheid van haar 110-jarig jubileum het eerste Ulvenhoutse Novembierfest. Het dak ging eraf op Jeugdland en over dit bie(r)zondere verjaardagsfeest wordt tot op de dag van vandaag nog nagepraat. Degenen die het festijn vorig jaar misten, kregen zaterdag 4 november jl. een tweede kans. De Bosuilen, de Prinsenkapel van Harmonie Constantia, deed het Novembierfest dit jaar namelijk nog eens dunnetjes over om het 66-jubileum luister bij te zetten.

Dankzij de opzwepende muziek van De Bosuilen, de virtuoze gastoptredens van de Bredasche Bauernkapelle en Blech Bizarr, en een zinderende afterparty met DJ Sticky werd ook deze tweede editie van het Novembierfest een avond om niet snel te vergeten.
De lange tafels in de feestelijk aangeklede grote zaal van Jeugdland vulden vanaf 20.00 uur zich gestaag met verjaardagsgasten, velen passend gekleed in lederhosen of dirndl. De pullen bier waren niet aan te slepen en met regelmaat werd enthousiast ‘ein prosit’ uitgebracht. De temperatuur in de zaal steeg gestaag en de eerste polonaise liet niet lang op zich wachten. Net als vorig jaar werden gaandeweg de avond her en der biertafels op elkaar gestapeld en eindigden diverse bezoekers van het evenement hossend op de banken.
Ook de warme worst vond gretig aftrek en vele gasten vonden hun weg naar de kartonnen themaposter voor een blijvende herinnering aan deze avond. Met dit muzikale hoogtepunt hebben De Bosuilen de festiviteiten ter ere van hun 66-jarig jubileum in stijl kunnen afsluiten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.