Midzomeravond Festival a.s. zaterdag 29 juni

11de Midzomeravond Festival in het Grimhuijsenpark

Zaterdagavond 29 juni vanaf 18.30 uur organiseert Harmonie ‘Constantia’ wederom het Midzomeravond Festival in het Grimhuijsenpark te Ulvenhout. Deze keer is het thema ‘Amerika’. Alle optredens, maar ook het eten en drinken, zijn geïnspireerd op dit bijzondere continent en land. De presentatie van de avond is in de muzikale handen van Thom van Aert.

De avond begint met optredens ‘van en voor’ de jeugd. Als eerste betreed ‘Dansschool Djazzle’ het podium. Zij maakten vorig jaar hun debut en vonden het super leuk om ook nu weer hun opzwepende danskunsten te laten zien aan het Ulvenhoutse publiek.

Daarna volgt een optreden van het Opstap- en Opleidingsorkest van de Harmonie onder leiding van Bert Haan. Zij zullen ook de leerlingen van de Rosmolen en Klokkebei begeleiden die hun muziekproject ‘Samen Muziek Maken’ op dit geweldige podium zullen afsluiten. Kinderen die in 10 lessen een instrument hebben leren spelen.  Vers muzikaal talent, dat hopelijk na de zomervakantie hun eigen ‘opstaporkest’ gaat vormen, zodat Ulvenhout ook in de toekomst verzekerd is van toffe blaasmuziek.

Hierna wordt het dirigeerstokje door Bert overgedragen aan Henk Houben, die met het groot Orkest een keur aan Amerikaanse klassiekers ten gehore zal brengen. De Harmonie heeft zangeres Iris Pfrommer weten te strikken om de nummers extra impact te laten hebben. Er zitten nummers tussen die ook op P5 bij de huldiging van NAC niet zouden hebben misstaan.

 

Daarna is er een verrassings-act, waarover we dus niks gaan zeggen… Maar, wat daarop volgt is helemaal uniek. De beentjes gaan van de vloer door onvervalste American Line Dance, uitgevoerd door de ‘North-Hill Country Dancers’ uit Rijsbergen (en omstreken). Piet en Marjo zijn hun dansacts al maanden aan het bijschaven om in Ulvenhout ‘damn well’ voor de dag te komen.

Blaasorkest ‘De Bosuilen’ is al sinds carnaval in Amerikaanse sferen. Piet en Marjo zijn ook langs geweest op één van de vrijdagavondrepetities en daar is iets moois uit voortgekomen , dat we graag aan jullie laten zien en horen! Verder veel Amerikaanse liedjes die iedereen wel zal herkennen!

Traditie getrouw is er ook weer een geweldige band gestrikt om het zeer gevarieerde Zomeravondavond Festival mee af te sluiten:  ‘Wicked’. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een verschrikkelijk goed band, een band die garant staat voor genieten van goede, groovy muziek.. De meeste leden van de band komen uit Breda en misschien heb je ze al gezien bij hun optreden tijdens afgelopen Spanjaardsgat Festival. Nummers als ‘Get Lucky’ en ‘Superstition’ van de Amerikaanse zanger Stevy Wonder, zullen het goed doen als afsluiting van een hopelijk zwoele zomeravond !

Volg ons ook op https://www.facebook.com/harmonieconstantia

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.