Muziekweekend op Camping De Beekhoek

In het weekend van 31 augustus – 1 september streek de Jeugd van ‘Constantia’ neer op Camping De Beekhoek. Zo’n 20 jongens en meiden beleefden weer een spannende nacht, de nodige sport & spel en natuurlijk ook veel blaasmuziek. Er moest immers ook gerepeteerd worden voor de KAM en het Halloweenweekend!

’s Avonds hadden Maaike, Demi en Margo een ‘dierengeluiden spel’ georganiseerd in het Van Mierlo’s Mastje. In het donker zaten de drie dames samen met Henk, Joop, Babette, Goof , Iris en Hanneke verstopt en maakten geluiden. De Kinderen moesten hen zoeken en een vraag beantwoorden. Als ze de vraag goed hadden dan kregen ze een letter. Met de letters moesten ze een woord maken. Geen enkel groepje had alle letters , dus de puzzel bleek lastiger te zijn dan verwacht. Uiteindelijk had het groepje van Emma, Koen en Roselie het snelst het woord gevonden: SNAREDRUM.

Na een kort nachtje werd er de volgende dag aan ochtendgymnastiek gedaan, ontbeten, flink gerepeteerd, lekker geluncht en was er een slagbal-spel onder leiding van Ad. Daarna gingen de kinderen de gasten op de camping uitnodigen om naar hun concert onder de oude lindeboom te komen luisteren.  Het werd een mooi optreden en nadat de tenten weer waren afgebroken keerde iedereen moe maar zeer voldaan naar huis.

Wim en Lenie , Joris en Babbette Rops hartelijk bedankt voor de gastvrijheid op jullie mooie Camping!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.