Blaaskapel De Bosuilen bij ploegenpresentatie Vuelta!

Tekst Ingrid Bothe

Tijdens La Vuelta Holanda zijn de ogen van wielerliefhebbers over de hele wereld gericht op Nederland voor de eerste etappes van de Ronde van Spanje.

Bosuilen
Een bijzondere rol is dit jaar weggelegd voor de Bosuilen, zoals wij tijdens Carnaval bekend staan. Niet alleen start de derde etappe officieel in ons dorp. Ook laat onze eigen Blaaskapel De Bosuilen op meerdere momenten tijdens La Vuelta Holanda van zich horen.

Happy hardcore
Vrijdag 18 augustus vertrokken de Bosuilen per trein naar Utrecht op uitnodiging van de organisatie van La Vuelta Holanda. Voor deze bijzondere gelegenheid droegen ‘las lechuzas del bosque’ speciaal ontworpen wielerpetjes. Vanaf de Marconibrug luisterden ze de presentatie van de wielerploegen op met happy hardcore, met als absolute climax het moment dat Team Jumbo-Visma als laatste ploeg per boot de Marconibrug passeerde.

Foto: Team Jumbo-Visma

Internationale doorbraak
Zondag 21 augustus treden de Bosuilen vanaf 11 uur op voor de Laurentiuskerk, waar in samenwerking met Ulvenhout Leeft een hotspot is gecreëerd. Ulvenhout en de Bosuilen staan na dit weekend definitief op de kaart!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.