Lid worden

Onze Harmonie is een bloeiende en groeiende vereniging. Het harmonieorkest bestaat uit ruim 60 spelende leden. Daarnaast heeft onze harmonie zo’n 34 jeugdleden, waarvan de meesten lid zijn van het Opleidingsorkest of het Opstaporkest. De muzikale en artistieke leiding van het Harmonieorkest lag tot juli 2017 in handen van Ton van Grevenbroek en sindsdien, als interim-dirigent, van Gerard de Krom. Er is een aparte dirigent voor de jeugdorkesten: Jan van den Brandt. Ook kent onze Harmonie Tamboers, een vaandeldrager, huisfotograaf, ereleden en ondersteunende leden die zitting hebben in de vele commissies die onze vereniging rijk is. De blaaskapel De Bosuilen is ook onderdeel van Harmonie Constantia. Deze muzikanten zijn ook allemaal lid van de Harmonie.

Om lid te worden van van de harmonie, moet je onderstaand formulier downloaden en ingevuld terugsturen naar het secretariaat.

Aanmeldingsformulier_v2014

Dankzij de bijdrage van de Vrienden en Donateurs van de Harmonie, is het lidmaatschap voor Jeugdleden (tot 16 jaar) gratis.

Reacties zijn gesloten.