Dauwtrappen met Harmonie ‘Constantia’ op Hemelvaart

Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei a.s. gaat Harmonie ‘Constantia’ weer traditiegetrouw dauwtrappen naar Meersel-Dreef. Het vertrek is om 5.45 vanuit café/zaal Flamingo te Ulvenhout.

We marcheren af richting België, terwijl de harmonie vrolijke en gezellige marsen speelt. Ondertussen kunnen we genieten van de natuur die zo ’s morgens vroeg zijn eigen charme heeft, zoals het opkomen van de zon, de glinsterende dauwdruppels op het gras, de frisse geur van het groen en de prachtige uitzichten in het dal van de Mark.
Bij de Schele Brug is er een korte koffiestop. Meewandelen en de koffie/thee onderweg is voor iedereen gratis. Wilt u echter ook gebruik maken van het ontbijt in café Het Jachthuis te Meersel-Dreef dan kan dat à € 7,50 per persoon. U moet zich dan wel aanmelden bij 2e secretaris Con Eeckhout, bij voorkeur per e-mail: c.a.eeckhout@kpnplanet.nl of telefonisch 076-5613323, mobiel 06-51068362.
Dit kan tot uiterlijk zaterdag 25 mei, zo lang er plaats is, want vol is vol. U kunt uiteraard ook uw eigen knapzak meenemen. Of u kunt ook iets kopen in Meersel-Dreef. Wij hopen veel wandelaars met onze muziek te mogen begeleiden voor het sportieve dauwtrappen naar Meersel-Dreef. Het is elk jaar weer een van de gezelligste activiteiten van Harmonie ‘Constantia’.

Bezoek ook eens onze onze facebookpagina: www.facebook.com/harmonieconstantia.

Dauwtrappen – Muziek bij het krieken van de dag – wat een mooie belevenis!
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.