Novembierfest Zaterdagavond 5 november

Voorverkoop gestart!

Zaterdagavond 5 november organiseert Harmonie Constantia in het kader van haar 110 jarig jubileum een Beierse feestavond. De grote zaal in Jeugdland zal worden omgebouwd tot een heuse Biergarten met lange tafels, waar drank en klank met elkaar verenigd zullen worden. Aanvang is om 19.30 uur.

Het belooft een memorabele avond te worden. De klanken zullen deze avond geheel in stijl worden verzorgd door uiteraard Harmonie ‘Constantia’ en haar boerenkapel ‘De Bosuilen’, maar ook door het Oostenrijks geschoolde ’Strudel und Streifen’ en de Böhmische kapel ‘Blech Bizarr’. De drank komt van het Ulvenhouts Bierbrouwers Collectief. Zij hebben vier speciaalbieren gebrouwen die worden geschonken in een speciaal voor de avond ontworpen bierglas. Samen met de warme worst van Dr. Worst vormt dit een prima combinatie. De presentatie van het Novembierfeest is in handen van Guido Kuitert.

Om 19.30 uur gaat de zaal open. De gasten kunnen dan voor vijf euro hun knipkaart en uniek bierglas kopen. De feestgangers die zich hebben ingeschreven voor het complete arrangement, kunnen plaats nemen aan de tafels. Rond kwart voor acht zal ‘Strudel und Streifen’ de zaal gaan opwarmen, waarna om acht uur Guido Kuitert de feestavond opent. De jubilerende Harmonie ‘Constantia’ neemt vervolgens het stokje over. Typische muziek uit Duitsland en de Bohemen zal ten gehore worden gebracht. Natuurlijk mag ook het jubileum muziekwerk ‘Village On The River Mark’, gecomponeerd door dirigent Ton van Grevenbroek, niet ontbreken! Ook ‘De Bosuilen’ hebben een speciaal repertoire voor deze avond ingestudeerd. Zij zullen onder andere ‘Böhmischer Traum’ en de ‘Slavonicka Polka’ gaan spelen. Hierna zal de avond worden ingevuld door de geweldige Bohemischer kapel ’Blech Bizarr’ en twee Ulvenhoutse DJ’s : Schoefel FM en DJ Laors. Dan kan ook de feestavond beginnen voor de leden van de Harmonie!

Ulvenhouts Bierbrouwers Collectief

Het Ulvenhouts Brouwers Colectief (UBC) bestaat uit de 3 microbrouwerijen De Kornuit, bestaande uit John de Kort en Michel Nuiten, Nimmerzat, bestaande uit Mark Vissers en Paul Melisse en brouwerij ‘De Harmonie’, bestaande uit Jody van Miert en Jan Rops.

De Dorpsraad en genodigden hebben begin juli kennis al kunnen maken met het UBC tijdens hun gezamenlijke Degustatie-middag. Aanstaande 5 november zal iedere brouwerij voor het grote publiek opnieuw een speciaalbier presenteren. De Kornuit presenteert de ‘Kornuit’, Nimmerzat ‘De Zware Blondine’ en De Harmonie ‘De Beierse Bazuin’.

Voorverkoop

Toegangskaarten voor het Novembierfest kosten in de voorverkoop 5 euro en zijn verkrijgbaar bij John de Kort Coiffures, Fietsen Aan De Mark en Taveerne Jeugdland. Aan de deur kosten ze 7,50 euro. Dit is exclusief het unieke degustatieglas en knipkaart voor de vier speciaalbieren.

U kunt ook met een groep van minimaal 6 personen aan de eerder gememoreerde gereserveerde tafels plaatsnemen. Dit kost 25 euro p.p. Dit is inclusief de 4 degustatie-bieren, glas, én bediening aan tafel van 5 extra consumpties tezamen met warme en koude hapjes. Kortom, een geheel verzorgde avond. Opgeven kan via : novembierfest@gmail.com

Wilt u meer weten over het Novembierfest, volgt ons dan op Facebook. Onder de eerste 300 volgers wordt een pakket van 4 VIP-kaarten verloot. Zie:  www.facebook.com/harmonieconstantia

strudel-und-streifen2

‘Strudel und Streifen’

verloting-novembierfest

Verkoop Arrangementen

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.