Serenade Jan Nelemans

Afgelopen zaterdag 9 juni vierde ere lid Jan Nelemans zijn 90ste verjaardag bij ’t Smokkelaartje in Strijbeek.  Zoon Eric Nelemans had de harmonie gevraagd onverwacht een serenade te brengen en aldus geschiedde. Al weken werd deze serenade voor Jan geheim gehouden. En met succes, want Jan Had niets door, totdat hij zich omdraaide op het terras en de Harmonie in vol ornaat op het grasveld zag staan!

Jan Nelemans verdient deze muzikale felicitatie ten zeerste.  Jan is sinds 1988 lid van Harmonie Constantia en nam destijds direct zitting in het toenmalige bestuur van de Harmonie. Het bestuur stond destijds onder leiding van Sjef Coppens en kende de traditie om ook mensen van buiten de Harmonie  in het bestuur te vragen. Aangezien Jan succesvol ondernemer met een breed netwerk was in Ulvenhout , werd Jan logischerwijs gevraagd.   Jan speelt zelf geen instrument, maar is wel een grote liefhebben van Harmoniemuziek.  Jan herkent de grote waarde die een harmonie heeft voor de dorpsgemeenschap. Jan Nelemans is de man achter de uniformen van de Harmonie. Met zijn (en inmiddels zoon Eric) professionele hulp is de Harmonie de laatste 30 jaar driemaal van Uniform gewisseld. Het is mede aan Jan te danken dat Constantia in een uniform van moderne snit loopt!

Na zijn bestuursperiode  volgde Jan de Harmonie trouw. Jan is nog altijd bij alle optredens  van de Harmonie aanwezig. Hetgeen door alle leden van de Harmonie bijzonder gewaardeerd wordt. Jan, ontzettend bedankt voor al jouw energie die je in Constantia hebt gestopt!

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.