Afsluiting project ‘Samen Muziek Maken’ tijdens MZA Festival op 16 juli !

Afgelopen 9 weken hebben 17 kinderen in groepjes muziekles gehad op hun instrument naar keuze. De afsluiting van dit project ‘Samen Muziek Maken’ gaat plaatsvinden a.s. zaterdagavond om 19.00 uur tijdens het Midzomeravond Festival in het Grimhuijsenpark. Een verdiend podium voor deze jonge muzikale talenten van beide Ulvenhoutse basisscholen. Komt dat zien! Komt dat horen!

Na afloop van ‘Blaas Muziek is Cool’, waarin de kinderen op de Rosmolen en de Klokkebei kennis hadden gemaakt met ‘houtblazers’ , koperblazers’ en ‘slagwerk’, konden de kinderen zich opgeven voor 9 groepslessen waarbij ze de eerste noten leerden spelen op hun instrument naar keuze. De trombone, klarinet, en de saxofoon bleken heel populair. De vorderingen van de kinderen waren indrukwekkend: er nog genoeg jong muzikaal talent in Ulvenhout! Een aantal van hen zijn zelfs ook al aangesloten bij het Opstap Orkest van de Harmonie!

Doordat de lessen in groepjes worden gegeven (i.s.m. muziekschool de Nieuwe Veste) , is het ook nog betaalbaar. We hopen uiteraard dat de kinderen het zo leuk vinden, dat ze ook na de zomervakantie les willen blijven krijgen en aansluiten bij het Opstap Orkest.

Want : niets is leuker dan ‘Samen Muziek Maken’ !

Voor meer informatie over muzieklessen kun je via ons secretariaat terecht bij Hanneke Valkenburg, zij is voorzitter van de commissie Jeugd en Opleiding.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.