Donateursactie én serenade aan gouden bruidspaar

Zondagmiddag 9 oktober maakte de Harmonie een rondwandeling door het dorp ter ondersteuning van haar jaarlijkse donateursactie. Het weer was ons goed gezind en we hopen dat de inwoners ook ons goed gezind zijn en ook dit jaar ons weer met een financiële bijdrage willen steunen, want Harmonie Constantia wil tot in lengte van jaren Ulvenhout verblijden met mooi stukje muziek.

Harmonie Constantia kan met de steun van haar donateurs muziekprojecten aanbieden op beide Ulvenhoutse basisscholen. Ieder kind in Ulvenhout krijgt een keer een instrument in zijn/haar handen en de kans om een instrument te leren bespelen. Dat willen we graag continueren.

Maar denk ook aan de vele culturele/muzikale evenementen die de Harmonie organiseert, zoals het Midzomeravond Festival (komend jaar op 1 juli 2023), de altijd verrassende concerten, de dodenherdenking, en serenades bij jubilea of onderscheidingen.

Zo brachten we deze zondag ook een serenade aan het Gouden Bruidspaar Hanneke en Carry Stroeve, die niets vermoedend naar het huis van hun zoon waren gelokt in de Julianalaan om ‘een kopje koffie te komen drinken’ Dat bleek net iets meer te zijn 🙂

Onze tamboers hielden er flink de pas in
De jeugd stopte onder leiding van Wim de Constant Rebecque de donateursfolders mét acceptgiro in de bus
Serenade aan het Gouden Bruispaar Hanneke en Carry Stroeve
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.