Project ‘Samen Muziek Maken’ op de basisscholen

Afgelopen maart zouden, na afloop van de scholenprojecten, 12 samenspeel-lessen gaan starten, maar daar werd door het Corona virus roet in het eten gegooid. De lessen moesten worden uitgesteld. Maar, in overleg met de beide Ulvenhoutse basisscholen en muziekschool de Nieuwe Veste gaan de lessen na de zomervakantie hervat worden, met uiteraard inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen.

Vanaf 31 augustus, zullen gedurende 11 weken in groepsverband de eerste beginselen worden bijgebracht met betrekking tot bespelen van een instrument en ook die van het samenspelen: de leerlingen gaan namelijk samen hun eigen orkest vormen! De muzieklessen saxofoon, klarinet, trombone, bariton en slagwerk worden gegeven door docenten van ‘De Nieuwe Veste’ . De lessen zullen gegeven worden op maandagmiddag, direct na schooltijd, in verschillende lokalen op Basisschool De Rosmolen. De instrumenten worden gratis door de harmonie ter beschikking gesteld. Het gevormde leerlingen-orkest zal na de Herfst vakantie het geleerde aan hun mede-leerlingen laten horen door middel van een heus concert !

Als je het nog leuk lijkt om hier aan mee te doen, dan kan dat. Geef je dan snel op via het secretariaat.e-mail: secretariaat@harmonie-constantia.nl
De kosten om deel te nemen bedraagt Euro 84,75.

Zie ook onderstaande link naar de website van de muziekschool Nieuwe Veste:

https://www.nieuweveste.nl/index.php/cursus/category/muziek/blaasinstrumenten/SMM_Koper_Ulvenhout/SMM01.KOPER.01

We hebben er ontzettend veel zin in om te starten met deze enthousiaste groep leerlingen!

Hanneke Valkenburg, Jan Rops (Harmonie) en Victor Kruis (Nieuwe Veste)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.